nieuws

Telefoon voor zware gesprekken

bouwbreed

Het graafmachinemerk JCB heeft een imago op van stoere, hardwerkende, bikkels op te houden. En dat imago behelst inmiddels meer dan alleen bouwmachines. Net als andere merken kunnen fans allerlei producten aanschaffen waarmee ze de liefde voor JCB kunnen uitdragen. Maar dat gaat nu verder dan de petjes en de sweaters. JCB lanceerde onlangs een eigen mobiele telefoon: de JCB Tough Phone, een robuust exemplaar dat tegen een stootje kan, waterdicht is en waarmee ook nog gebeld kan worden.

Het graafmachinemerk JCB heeft een imago op van stoere, hardwerkende, bikkels op te houden. En dat imago behelst inmiddels meer dan alleen bouwmachines. Net als andere merken kunnen fans allerlei producten aanschaffen waarmee ze de liefde voor JCB kunnen uitdragen. Maar dat gaat nu verder dan de petjes en de sweaters. JCB lanceerde onlangs een eigen mobiele telefoon: de JCB Tough Phone, een robuust exemplaar dat tegen een stootje kan, waterdicht is en waarmee ook nog gebeld kan worden.
En net als bij andere telefoons zit er een mp3-speler in, bluetooth, gprs, etc. Voorstel voor een ringtone… het geluid van een graafmachine.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels