nieuws

‘Stop investeringen vliegveld Twente’

bouwbreed

-In een brief heeft Natuurmonumenten de ministers Verburg (landbouw) en Cramer (milieu) gevraagd een einde te maken aan de investeringen van de ministeries van Financiën en Verkeer 0x26 Waterstaat in vliegveld Twente. Algemeen directeur Jan Jaap de Graef schrijft dat de investeringen een duurzame ontwikkeling van het gebied in de weg staan. Verburg en Cramer moeten actief meedoen aan herinrichting van het voormalige militaire vliegveld tot een gebied waarin diverse functies passen.

-In een brief heeft Natuurmonumenten de ministers Verburg (landbouw) en Cramer (milieu) gevraagd een einde te maken aan de investeringen van de ministeries van Financiën en Verkeer 0x26 Waterstaat in vliegveld Twente. Algemeen directeur Jan Jaap de Graef schrijft dat de investeringen een duurzame ontwikkeling van het gebied in de weg staan. Verburg en Cramer moeten actief meedoen aan herinrichting van het voormalige militaire vliegveld tot een gebied waarin diverse functies passen.
Het ministerie van Verkeer en Waterstaat en Financiën willen juist investeren in de luchthaven zelf. Dergelijke ontwikkelingen zijn strijdig met het kabinetsstreven naar duurzaamheid, schrijft De Graef.

Reageer op dit artikel