nieuws

SPIN meet kwaliteit partnering en inkoop

bouwbreed Premium

De eerste audit Strategische Partnering en Inkoop, kortweg SPIN, gaat begin maart van start. Het is een nieuw model, ontwikkeld door PSIBouw, Universiteit Twente en Purspective, waarmee bedrijven getest worden op de kwaliteit van hun partnering en inkoopbeleid.

De eerste audit Strategische Partnering en Inkoop, kortweg SPIN, gaat begin maart van start. Het is een nieuw model, ontwikkeld door PSIBouw, Universiteit Twente en Purspective, waarmee bedrijven getest worden op de kwaliteit van hun partnering en inkoopbeleid.
De eerste audit geeft twintig bouwbedrijven in mkb en grootbedrijf de kans zich gratis te laten testen waarmee bruikbare aanbevelingen voor de eigen organisatie verkregen worden. De resultaten worden gebruikt voor de benchmark op die gebieden.
Spin richt zich op de relatie tussen bouwbedrijven en hun partners en leveranciers in de keten. Hiermee ontstaat zicht op de vraag hoe professioneel de inkooporganisatie is vergeleken bij die van andere bedrijven.

Reageer op dit artikel