nieuws

Snel hotel

bouwbreed

Op Schiphol zijn deze week de laatste prefab units geplaatst voor een nieuw hotel van Citizin M. Het hotel telt 240 kamers, units van 2,50 bij 7 meter die door Modcon in Moerdijk zijn gefabriceerd en in vijftien kraandagen werden gemonteerd.

Op Schiphol zijn deze week de laatste prefab units geplaatst voor een nieuw hotel van Citizin M. Het hotel telt 240 kamers, units van 2,50 bij 7 meter die door Modcon in Moerdijk zijn gefabriceerd en in vijftien kraandagen werden gemonteerd.
Op de begane grond heeft InterDam Projects uit Zwijndrecht eerst een staalconstructie geplaatst waarop vervolgens de in totaal 260 units zijn gestapeld. “De constructieve werking gebeurt vanaf de eerste verdieping door de units zelf” aldus Berend Groeneveld van InterDam Projects. De units zijn met stalen koppelementen aan elkaar bevestigd. Architectenburo Concrete had daarbij een onregelmatige gevelbeeld voor ogen. De hotelgasten krijgen daarnaast de beschikking over een individueel bedienbare, door Pilkington in de ruit geïntegreerde zonwering en kunnen een door Philips ontwikkelde Moodpad hun eigen kamerkleuren instellen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels