nieuws

Overname Econostodoor Gilde op schema

bouwbreed

De voorgenomen overname van het technisch handelsbedrijf Econosto door investeringsmaatschappij Gilde ligt op schema. Het biedingsbericht zal naar verwachting medio maart gepubliceerd worden. Dat hebben Econosto en Gilde gisteren bekendgemaakt.

De voorgenomen overname van het technisch handelsbedrijf Econosto door investeringsmaatschappij Gilde ligt op schema. Het biedingsbericht zal naar verwachting medio maart gepubliceerd worden. Dat hebben Econosto en Gilde gisteren bekendgemaakt.
Gilde bracht vorige maand een voorlopig bod uit op Econosto van 117 miljoen euro. De opkoper haalt de leverancier van afsluitproducten daarmee van de beurs in Amsterdam, waar het sinds 1968 een notering heeft.
Een meerderheid van de aandeelhouders van Econosto is al akkoord met het bod, dat 7,25 euro per aandeel bedraagt. Econosto zal door de aanstaande overname de publicatie van de jaarcijfers vervroegen naar 5 maart.

Reageer op dit artikel