nieuws

Oude stortplaatsen Apeldoorn zijn veilig

bouwbreed Premium

Vier oude stortplaatsen in Apeldoorn worden niet gesaneerd. Onderzoek wijst volgens de gemeente uit dat de plekken geen direct risico’s opleveren voor het milieu. Om ervoor te zorgen dat de stortplaatsen veilig blijven, wordt onderzocht hoe eventuele risico’s in de toekomst kunnen worden voorkomen. Over twee jaar presenteert de gemeente een concreet plan van aanpak. In de wijken De Mheen en Brummelhof zullen verschillende onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Het gaat onder meer om het repareren van verzakkingen in de straat en het vervangen van kapot straatmeubilair.

Vier oude stortplaatsen in Apeldoorn worden niet gesaneerd. Onderzoek wijst volgens de gemeente uit dat de plekken geen direct risico’s opleveren voor het milieu. Om ervoor te zorgen dat de stortplaatsen veilig blijven, wordt onderzocht hoe eventuele risico’s in de toekomst kunnen worden voorkomen. Over twee jaar presenteert de gemeente een concreet plan van aanpak. In de wijken De Mheen en Brummelhof zullen verschillende onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Het gaat onder meer om het repareren van verzakkingen in de straat en het vervangen van kapot straatmeubilair.

Reageer op dit artikel