nieuws

Onderzoek naar impuls voor Yerseke

bouwbreed

De gemeente Reimerswaal onderzoekt komend jaar samen met een adviesbureau hoe ze de sociaal-economische structuur van Yerseke kan versterken. Het dorp is nu sterk afhankelijk van de schaal- en schelpdiersector. Nu die bedrijfstak onder druk staat is een impuls nodig om de werkgelegenheid te behouden. De gemeente mikt op drie pijlers: aquacultuur, recreatie en wetenschap. Gedacht wordt aan een duurzaam laboratorium en voorzieningen voor toeristen en wetenschappers.

De gemeente Reimerswaal onderzoekt komend jaar samen met een adviesbureau hoe ze de sociaal-economische structuur van Yerseke kan versterken. Het dorp is nu sterk afhankelijk van de schaal- en schelpdiersector. Nu die bedrijfstak onder druk staat is een impuls nodig om de werkgelegenheid te behouden. De gemeente mikt op drie pijlers: aquacultuur, recreatie en wetenschap. Gedacht wordt aan een duurzaam laboratorium en voorzieningen voor toeristen en wetenschappers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels