nieuws

Nuttall breidt werf in Schots Rosyth uit

bouwbreed Premium

De Britse civieltechnische BAM-dochter Edmund Nuttall gaat de scheepswerf in het Schotse Rosyth uitbreiden en geschikt maken voor de bouw van twee nieuwe vliegdekschepen. Met de opdracht van de Britse scheepsbouwer Babcock Marine is een bedrag gemoeid van 47 miljoen euro. Nuttall gaat de bestaande droogdokken vergroten en vernieuwen zodat die voldoende ruimte bieden voor de assemblage van de 65.000 ton metende marineschepen. Het werk wordt uitgevoerd door de regionale vestiging van Nuttall in Glasgow.

De Britse civieltechnische BAM-dochter Edmund Nuttall gaat de scheepswerf in het Schotse Rosyth uitbreiden en geschikt maken voor de bouw van twee nieuwe vliegdekschepen. Met de opdracht van de Britse scheepsbouwer Babcock Marine is een bedrag gemoeid van 47 miljoen euro. Nuttall gaat de bestaande droogdokken vergroten en vernieuwen zodat die voldoende ruimte bieden voor de assemblage van de 65.000 ton metende marineschepen. Het werk wordt uitgevoerd door de regionale vestiging van Nuttall in Glasgow.

Reageer op dit artikel