nieuws

NS ziet niets in Randstadplan Movares

bouwbreed

De Nederlandse Spoorwegen zijn allesbehalve enthousiast over het plan RandstadExpressRail van ingenieursbureau Movares. Een woordvoerder van de NS zegt dat zij geen rondje Randstad wil. “Het spoor ligt er namelijk al. Movares kiest voor een systeem gedreven aanpak. Wij willen een klantgerichte aanpak.”

De Nederlandse Spoorwegen zijn allesbehalve enthousiast over het plan RandstadExpressRail van ingenieursbureau Movares. Een woordvoerder van de NS zegt dat zij geen rondje Randstad wil. “Het spoor ligt er namelijk al. Movares kiest voor een systeem gedreven aanpak. Wij willen een klantgerichte aanpak.”
Movares wil met een investering van 2,5 miljard euro de capaciteit van het hoofdspoor in de Randstad flink vergroten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels