nieuws

Milieutak Arcadissterker in Amerika

bouwbreed Premium

Arcadis neemt het Amerikaanse milieubureau LFR over. Vorig jaar boekte het in San Francisco gevestigde bedrijf een omzet van 97,3 miljoen euro. “Met deze aankoop versterken we onze positie als marktleider op milieugebied”, zegt topman Harry Noy van Arcadis. “Met ruim een derde van de omzet is milieu een belangrijke activiteit van ons bedrijf”. LFR beschikt in de Verenigde Staten over een netwerk van 34 kantoren. Het bedrijf telt 480 medewerkers. LFR krijgt zijn opdrachten vooral uit de private sector. Arcadis neemt het bedrijf over van een groep investeerders.

Arcadis neemt het Amerikaanse milieubureau LFR over. Vorig jaar boekte het in San Francisco gevestigde bedrijf een omzet van 97,3 miljoen euro. “Met deze aankoop versterken we onze positie als marktleider op milieugebied”, zegt topman Harry Noy van Arcadis. “Met ruim een derde van de omzet is milieu een belangrijke activiteit van ons bedrijf”. LFR beschikt in de Verenigde Staten over een netwerk van 34 kantoren. Het bedrijf telt 480 medewerkers. LFR krijgt zijn opdrachten vooral uit de private sector. Arcadis neemt het bedrijf over van een groep investeerders.

Reageer op dit artikel