nieuws

Knauf

bouwbreed

Knauf België, leverancier van producten voor de stukadoorsbranche, introduceert op de beurs Batibouw in Brussel voor het eerst een voegmiddel voor bestratingen. Het is een snelhardend voegmiddel voor terrassen, opritten en paden met voegen van 3 tot 25 millimeter. Knauf noemt het product Easyjoint, omdat het gemakkelijk te verwerken is. Mengen met water, uitgieten, met een spaan in de voegen drukken, bestrating nat maken, even wachten op het uitharden, opschuren met een borstel. Volgens Knauf kost het bij elkaar niet meer dan twintig minuten. Op het gebied van de afwerking binnen presenteert Knauf de Brio droge dekvloer (rechts). Hij bestaat uit homogene gipsvezelplaten met precies passende profielen. De platen kunnen direct op de oude vloer worden gelegd of op een egalisatie van perlietkorrels.

Knauf België, leverancier van producten voor de stukadoorsbranche, introduceert op de beurs Batibouw in Brussel voor het eerst een voegmiddel voor bestratingen. Het is een snelhardend voegmiddel voor terrassen, opritten en paden met voegen van 3 tot 25 millimeter. Knauf noemt het product Easyjoint, omdat het gemakkelijk te verwerken is. Mengen met water, uitgieten, met een spaan in de voegen drukken, bestrating nat maken, even wachten op het uitharden, opschuren met een borstel. Volgens Knauf kost het bij elkaar niet meer dan twintig minuten. Op het gebied van de afwerking binnen presenteert Knauf de Brio droge dekvloer (rechts). Hij bestaat uit homogene gipsvezelplaten met precies passende profielen. De platen kunnen direct op de oude vloer worden gelegd of op een egalisatie van perlietkorrels.

Reageer op dit artikel