nieuws

Klem

bouwbreed

Met de MP Clamp van Kranenburg verandert elke railbaan van een gevelonderhoudsinstallatie in een valbeveiliging. Het systeem is een alternatief voor permanente veiligheidssystemen. De fabrikant uit Nieuwkoop adviseert de klem voor buis-, HE en IPE-profielen. Zelfborgende pennen houden de valbeveiliging gesloten zodra die om het profiel is gezet. Eenmaal gesloten volgt de klem zonder wringen alle bochten. Het product voldoet volgens Kranenburg aan EN 795.

Met de MP Clamp van Kranenburg verandert elke railbaan van een gevelonderhoudsinstallatie in een valbeveiliging. Het systeem is een alternatief voor permanente veiligheidssystemen. De fabrikant uit Nieuwkoop adviseert de klem voor buis-, HE en IPE-profielen. Zelfborgende pennen houden de valbeveiliging gesloten zodra die om het profiel is gezet. Eenmaal gesloten volgt de klem zonder wringen alle bochten. Het product voldoet volgens Kranenburg aan EN 795.

Reageer op dit artikel