nieuws

ISSO start project woningventilatie

bouwbreed Premium

Als de financiering rond komt, start ISSO in het voorjaar een project over de ventilatie van woningen. ISSO is het Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties.

Als de financiering rond komt, start ISSO in het voorjaar een project over de ventilatie van woningen. ISSO is het Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties.
Het project is nodig, omdat er onvoldoende kennis bestaat over decentrale ventilatie. Dat concept is in het bijzonder geschikt voor toepassing in oudere bestaande woningen.
Het project wordt geleid door de contactgroep woningventilatie, die sturing geeft aan werkgroepen voor het herzien van de ISSO-publicaties 61 (woningventilatie) en 62 (warmteterugwinning), een werkgroep ‘decentrale toevoer en afvoer’ en een werkgroep ‘decentrale toevoer en centrale afvoer’.

Reageer op dit artikel