nieuws

Integratie

bouwbreed

Op bedrijventerrein de Stichtsekant bij Almere werkt Remco Ruimtebouw aan een nieuw bedrijfspand voor GMB Tech Holland. Het ontwerp van het bedrijventerrein dat haar naam te danken heeft aan de verderop gelegen Stichtse Brug, won een paar jaar geleden de stimuleringspremie Architectuur 0x26 Bedrijventerrein die werd uitgedeeld door het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Vereniging voor Tuin 0x26 Landschapsarchitectuur (NVTL). Het ontwerp van stedenbouwkundig bureau VHP uit Rotterdam bleek te voldoen aan ‘vernieuwde ruimtelijke kwaliteit’ wat betekende dat er een ‘integratie van bedrijven met groen, waterstructuren en infrastructuur’ is. De bedrijfshal is het derde project wat op het terrein gebouwd wordt.

Op bedrijventerrein de Stichtsekant bij Almere werkt Remco Ruimtebouw aan een nieuw bedrijfspand voor GMB Tech Holland. Het ontwerp van het bedrijventerrein dat haar naam te danken heeft aan de verderop gelegen Stichtse Brug, won een paar jaar geleden de stimuleringspremie Architectuur 0x26 Bedrijventerrein die werd uitgedeeld door het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Vereniging voor Tuin 0x26 Landschapsarchitectuur (NVTL). Het ontwerp van stedenbouwkundig bureau VHP uit Rotterdam bleek te voldoen aan ‘vernieuwde ruimtelijke kwaliteit’ wat betekende dat er een ‘integratie van bedrijven met groen, waterstructuren en infrastructuur’ is. De bedrijfshal is het derde project wat op het terrein gebouwd wordt.

Reageer op dit artikel