nieuws

Grote rode bol

bouwbreed

Grote rode bol

Metaalbouw Vogt uit Kerkrade brengt rode gevelelementen aan op de Red Apple aan de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam. De combinatie Heijmerink/J.P. van Eesteren is hoofdaannemer van dit gebouw van 127 meter hoog met woningen, winkels en kantoren. In de Wijnhaven meerden vroeger platbodems met appels aan, naar verluidt vaak rode. De naam is ook een verwijzing naar de bakermat van de wolkenkrabber: New York..

Metaalbouw Vogt uit Kerkrade brengt rode gevelelementen aan op de Red Apple aan de Wijnhaven in het centrum van Rotterdam. De combinatie Heijmerink/J.P. van Eesteren is hoofdaannemer van dit gebouw van 127 meter hoog met woningen, winkels en kantoren. In de Wijnhaven meerden vroeger platbodems met appels aan, naar verluidt vaak rode. De naam is ook een verwijzing naar de bakermat van de wolkenkrabber: New York..

Reageer op dit artikel