nieuws

Flipair

bouwbreed

Op de TechniShow 2008 presenteert Hytorc Nederland uit Beuningen een gepatenteerde momentsleutel voor het vastdraaien van draadeinden en moeren, de Jgun Flipair. Hij werkt op luchtdruk en draait met 1800 omwentelingen per minuut, totdat de moer of het draadeind in contact komt met de flens. Door de hendel te bedienen opent zich het planetenstelsel en wordt de verbinding met een moment van 80 tot 100 Nm vastgezet. De Flipair is verkrijgbaar in vier modellen voor bouten M12 tot M52.

Op de TechniShow 2008 presenteert Hytorc Nederland uit Beuningen een gepatenteerde momentsleutel voor het vastdraaien van draadeinden en moeren, de Jgun Flipair. Hij werkt op luchtdruk en draait met 1800 omwentelingen per minuut, totdat de moer of het draadeind in contact komt met de flens. Door de hendel te bedienen opent zich het planetenstelsel en wordt de verbinding met een moment van 80 tot 100 Nm vastgezet. De Flipair is verkrijgbaar in vier modellen voor bouten M12 tot M52.

Reageer op dit artikel