nieuws

Een derde minder ongelukken Strukton

bouwbreed

Het nieuwe veiligheidsbedrijf van Strukton werpt zijn vruchten af. Het aantal ongevallen daalde vorig jaar met een derde tot 73. De verzuimdagen namen met 43 procent af tot nog slechts 1175. Bouwbedrijf Strukton telt 5600 medewerkers, waarvan 4500 actief in Nederland. Het bedrijf ziet de sterke daling van de ongevallen en verzuimdagen als een trendbreuk. Eind 2007 startte de bouwer de interne campagne Zero Accidents om het aantal incidenten verder terug te dringen. Gebruik wordt gemaakt van een meetmodel waarbij projectmedewerkers zelf de veiligheid op de bouwplaats meten en met elkaar bespreken.

Het nieuwe veiligheidsbedrijf van Strukton werpt zijn vruchten af. Het aantal ongevallen daalde vorig jaar met een derde tot 73. De verzuimdagen namen met 43 procent af tot nog slechts 1175. Bouwbedrijf Strukton telt 5600 medewerkers, waarvan 4500 actief in Nederland. Het bedrijf ziet de sterke daling van de ongevallen en verzuimdagen als een trendbreuk. Eind 2007 startte de bouwer de interne campagne Zero Accidents om het aantal incidenten verder terug te dringen. Gebruik wordt gemaakt van een meetmodel waarbij projectmedewerkers zelf de veiligheid op de bouwplaats meten en met elkaar bespreken.

Reageer op dit artikel