nieuws

De Boer baggert haven Delfzijl uit

bouwbreed

Baggerbedrijf De Boer uit Sliedrecht en de directie van Groningen Seaports hebben een contract getekend over onderhoudsbaggerwerkzaamheden voor de buitenhaven van Delfzijl inclusief de vaargeul Paapsand Süd. Volgens het contract, gaat De Boer de komende vier jaar het onderhoudswerk uitvoeren inclusief een optie voor nog vier jaar. Voor de buitenhaven wordt een speciale methode gebruikt. Lucht en water wordt bij afgaand tij in de bodem geblazen. Het slib drijft dan automatisch de haven uit.

Baggerbedrijf De Boer uit Sliedrecht en de directie van Groningen Seaports hebben een contract getekend over onderhoudsbaggerwerkzaamheden voor de buitenhaven van Delfzijl inclusief de vaargeul Paapsand Süd. Volgens het contract, gaat De Boer de komende vier jaar het onderhoudswerk uitvoeren inclusief een optie voor nog vier jaar. Voor de buitenhaven wordt een speciale methode gebruikt. Lucht en water wordt bij afgaand tij in de bodem geblazen. Het slib drijft dan automatisch de haven uit.

Reageer op dit artikel