nieuws

Chinese keitjes

bouwbreed

In Leeuwarden worden de Chinese natuurstenen aan de Wirdumerdijk en het Waagplein in splitbeton vastgezet. Op de kruisingen worden ze vervangen door roodgebakken klinkers. De veelal losliggende grijze leistenen keitjes met een chique uitstraling zorgden voor valpartijen in het centrum. Ze werden vijf jaar in een bed van zand en cement gelegd in plaats van in beton. Het vastzetten kost vier ton. Eind mei moet het werk klaar zijn

In Leeuwarden worden de Chinese natuurstenen aan de Wirdumerdijk en het Waagplein in splitbeton vastgezet. Op de kruisingen worden ze vervangen door roodgebakken klinkers. De veelal losliggende grijze leistenen keitjes met een chique uitstraling zorgden voor valpartijen in het centrum. Ze werden vijf jaar in een bed van zand en cement gelegd in plaats van in beton. Het vastzetten kost vier ton. Eind mei moet het werk klaar zijn

Reageer op dit artikel