nieuws

Britse ingenieurs werven in het Chinees

bouwbreed

WS Atkins, één van de grootste raadgevende ingenieursbureaus van Groot-Brittannië, werft onder Chinese studenten op Britse universiteiten in het Mandarijn-Chinees. Vervolgens kunnen de studenten aan de slag in Groot-Brittannië of bij een van de vestigingen van het bedrijf in China.

WS Atkins, één van de grootste raadgevende ingenieursbureaus van Groot-Brittannië, werft onder Chinese studenten op Britse universiteiten in het Mandarijn-Chinees. Vervolgens kunnen de studenten aan de slag in Groot-Brittannië of bij een van de vestigingen van het bedrijf in China.
Het idee ontstond circa 1,5 jaar geleden. “Het is een succes. Er is grote belangstelling”, zegt woordvoerster Jayne Shields.
China is ook voor WS Atkins een snelgroeiende markt. Het bedrijf heeft al vestigingen in Peking, Shanghai, Hongkong, Shenzhen en Wuhan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels