nieuws

Bouwrelatiedagen Gorinchem gericht op de Randstad

bouwbreed

Evenementenhal Hardenberg stopt met de jaarlijkse Bouwrelatiedagen Rijswijk. In plaats daarvan wordt de beurs Bouwrelatiedagen Gorinchem, tot nu toe bedoeld voor de bouw uit het midden en zuiden van Nederland, ook op de Randstad gericht. Ook het ‘klussenplein’, de presentatie van de vereniging van klussenbedrijven VLOK wordt naar de Bouwrelatiedagen Gorinchem verplaatst. De organisatoren verwachten een flinke groei van het aantal exposanten en bezoekers. In 2007 kwamen bijna 9000 bezoekers naar Gorinchem. Kenmerkend voor de beurzen van Evenementenhal Hardenberg is de extra dienstverlening aan de exposanten. Die bestaat onder meer uit het verstrekken van ‘heerlijke luxe hapjes en drankjes’ en het sturen van uitnodigingen aan relaties. Daardoor kunnen de exposanten hun aandacht geheel richten op het onderhouden en uitbreiden van hun zakelijke contacten. De formule wordt ook toegepast op de vakbeurs Bouwrelatiedagen Hardenberg, die in 2007 meer dan 20.000 bezoekers trok.

Evenementenhal Hardenberg stopt met de jaarlijkse Bouwrelatiedagen Rijswijk. In plaats daarvan wordt de beurs Bouwrelatiedagen Gorinchem, tot nu toe bedoeld voor de bouw uit het midden en zuiden van Nederland, ook op de Randstad gericht. Ook het ‘klussenplein’, de presentatie van de vereniging van klussenbedrijven VLOK wordt naar de Bouwrelatiedagen Gorinchem verplaatst. De organisatoren verwachten een flinke groei van het aantal exposanten en bezoekers. In 2007 kwamen bijna 9000 bezoekers naar Gorinchem. Kenmerkend voor de beurzen van Evenementenhal Hardenberg is de extra dienstverlening aan de exposanten. Die bestaat onder meer uit het verstrekken van ‘heerlijke luxe hapjes en drankjes’ en het sturen van uitnodigingen aan relaties. Daardoor kunnen de exposanten hun aandacht geheel richten op het onderhouden en uitbreiden van hun zakelijke contacten. De formule wordt ook toegepast op de vakbeurs Bouwrelatiedagen Hardenberg, die in 2007 meer dan 20.000 bezoekers trok.

Reageer op dit artikel