nieuws

Boegbeeld in de steigers

bouwbreed Premium

 De Adelaar van de voormalige Zeepziederij aan de Zaan ondergaat, net als het gebouw waar de adelaar op staat, een grondige renovatie. Om de adelaar op te knappen wordt het ijzer in de betonnen vlieger onder stroom gezet om roestvorming tegen te gaan. Daarna zal het beton van het beeld worden opgeknapt. In het gebouw komen kantoren. De renovatie wordt uitgevoerd door aannemer Koedooder uit Blokker. Foto: Martin Mooij

 De Adelaar van de voormalige Zeepziederij aan de Zaan ondergaat, net als het gebouw waar de adelaar op staat, een grondige renovatie. Om de adelaar op te knappen wordt het ijzer in de betonnen vlieger onder stroom gezet om roestvorming tegen te gaan. Daarna zal het beton van het beeld worden opgeknapt. In het gebouw komen kantoren. De renovatie wordt uitgevoerd door aannemer Koedooder uit Blokker. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel