nieuws

Bison Laklijm

bouwbreed

Laklijm SL4 van Bison is volgens de fabrikant niet zomaar een snelle lijm, maar hij is in het bijzonder geschikt voor kopse verlijming van hout op gelakte oppervlakken. De lijm is een aanvulling op de bestaande laklijmen in de markt, zoals de Dorus LD 084 Spezial en de Frencken Laklijm. De SL4 van Bison is gebaseerd op polyvinylacetaat dispersie en lijmt kops hout ook op High Pressure Laminaat (HPL), Melamine en pvc-folie.

Laklijm SL4 van Bison is volgens de fabrikant niet zomaar een snelle lijm, maar hij is in het bijzonder geschikt voor kopse verlijming van hout op gelakte oppervlakken. De lijm is een aanvulling op de bestaande laklijmen in de markt, zoals de Dorus LD 084 Spezial en de Frencken Laklijm. De SL4 van Bison is gebaseerd op polyvinylacetaat dispersie en lijmt kops hout ook op High Pressure Laminaat (HPL), Melamine en pvc-folie.

Reageer op dit artikel