nieuws

Betonklinkers in groot formaat

bouwbreed

Elementen voor sierbestrating worden steeds groter. Marlux Klaps uit Tessenderlo in België introduceert op Batibouw in Brussel betonklinkers met afmetingen tot 60 bij 40 centimeter, met een dikte van 7 centimeter. De fabrikant noemt ze Giga-Randa en Giga-Cahors. Een bestrating met deze tegels heeft weinig voegen, dus ook weinig kans op onkruid en beschadiging. Het oppervlak van de bestrating is zeer vlak, mits de klinkers goed zijn gelegd. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en laten zich goed combineren met de gewone Randa- en Cahors-betonklinkers. Die zijn er al vanaf 10 bij 10 centimeter of 20 bij 5 centimeter, met een dikte van 6 centimeter. Ze kunnen bijvoorbeeld toegepast worden voor randen of sierpaden.

Elementen voor sierbestrating worden steeds groter. Marlux Klaps uit Tessenderlo in België introduceert op Batibouw in Brussel betonklinkers met afmetingen tot 60 bij 40 centimeter, met een dikte van 7 centimeter. De fabrikant noemt ze Giga-Randa en Giga-Cahors. Een bestrating met deze tegels heeft weinig voegen, dus ook weinig kans op onkruid en beschadiging. Het oppervlak van de bestrating is zeer vlak, mits de klinkers goed zijn gelegd. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en laten zich goed combineren met de gewone Randa- en Cahors-betonklinkers. Die zijn er al vanaf 10 bij 10 centimeter of 20 bij 5 centimeter, met een dikte van 6 centimeter. Ze kunnen bijvoorbeeld toegepast worden voor randen of sierpaden.

Reageer op dit artikel