nieuws

Berliner wand

bouwbreed Premium

Zevenhonderd auto’s, vijftig motoren en tweehonderd fietsen passen na de oplevering volgend jaar in de ondergrondse garage van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. BAM Civiel groef er tot 16,5 meter diep een kleine 93.000 kubieke meter grond voor uit. Een berliner wand, geborgd door 20 meter lange palen, voorkomt dat de 100 meter lange en 45 meter brede bouwput instort.

Zevenhonderd auto’s, vijftig motoren en tweehonderd fietsen passen na de oplevering volgend jaar in de ondergrondse garage van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. BAM Civiel groef er tot 16,5 meter diep een kleine 93.000 kubieke meter grond voor uit. Een berliner wand, geborgd door 20 meter lange palen, voorkomt dat de 100 meter lange en 45 meter brede bouwput instort.

Reageer op dit artikel