nieuws

Beleggingen TKPrond een miljard

bouwbreed

De omvang van het belegd vermogen van TKP Pensioen Real Estate Fonds (TREF) heeft een omvang van een miljard euro belegd vermogen. Naar eigen zeggen is TREF daarmee het grootste Europese Fund-of-Funds in onroerend goed voor institutionele beleggers. Het fonds wordt beheerd door de beleggers van TKP.

De omvang van het belegd vermogen van TKP Pensioen Real Estate Fonds (TREF) heeft een omvang van een miljard euro belegd vermogen. Naar eigen zeggen is TREF daarmee het grootste Europese Fund-of-Funds in onroerend goed voor institutionele beleggers. Het fonds wordt beheerd door de beleggers van TKP.
TKP is een dochter van AEGON Nederland N.V. Het bedrijf is actief als uitvoerder van pensioenregelingen en als fiduciair manager. Ook adviseert het besturen van pensioenfondsen.

Reageer op dit artikel