nieuws

Zuid-Limburg krijgt 30 miljoen voor wegen

bouwbreed

Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen krijgen 30 miljoen euro om de bereikbaarheid van deze steden te verbeteren. Dat maakte de provincie Limburg gisteren bekend. Het geld komt onder meer van de provincie en het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Met dat geld worden op korte termijn nieuwe wegen aangelegd, evenals parkeerplaatsen en carpoolplekken. Ook worden op verschillende plaatsen drempels in wegen weggehaald om bussen sneller te laten doorstromen.

Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen krijgen 30 miljoen euro om de bereikbaarheid van deze steden te verbeteren. Dat maakte de provincie Limburg gisteren bekend. Het geld komt onder meer van de provincie en het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Met dat geld worden op korte termijn nieuwe wegen aangelegd, evenals parkeerplaatsen en carpoolplekken. Ook worden op verschillende plaatsen drempels in wegen weggehaald om bussen sneller te laten doorstromen.

Reageer op dit artikel