nieuws

Würth opentwebwinkel

bouwbreed Premium

Würth Nederland heeft een E-shop geopend voor ondernemers. In de webwinkel van de handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek zijn zo’n 22.000 artikelen verkrijgbaar. Artikelen uiteenlopend van bevestigingsmaterialen, reinigingsmiddelen, chemische kitten, keukenbeslag, persoonlijke beschermingsmiddelen tot gereedschappen en zaagbladen. Het totale assortiment is opgedeeld in achttien categorieën en 272 subcategorieën. Behalve via de productboom, is rechtstreeks zoeken op productnaam of artikelnummer ook mogelijk.

Würth Nederland heeft een E-shop geopend voor ondernemers. In de webwinkel van de handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek zijn zo’n 22.000 artikelen verkrijgbaar. Artikelen uiteenlopend van bevestigingsmaterialen, reinigingsmiddelen, chemische kitten, keukenbeslag, persoonlijke beschermingsmiddelen tot gereedschappen en zaagbladen. Het totale assortiment is opgedeeld in achttien categorieën en 272 subcategorieën. Behalve via de productboom, is rechtstreeks zoeken op productnaam of artikelnummer ook mogelijk.

Reageer op dit artikel