nieuws

Woonbron verkoopt voor 125 miljoen

bouwbreed

Corporatie Woonbron verkoopt ruim duizend woningen aan het Wooninvesteringsfonds (WIF). De transactie levert de Rotterdamse sociale huisvester 125 miljoen euro op. Woonbron gebruikt het geld voor de financiering van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het WIF, dat meer dan vierduizend woningen bezit, wordt eigenaar van 836 woningen in Rotterdam, 228 in Delft en 138 in Dordrecht.

Corporatie Woonbron verkoopt ruim duizend woningen aan het Wooninvesteringsfonds (WIF). De transactie levert de Rotterdamse sociale huisvester 125 miljoen euro op. Woonbron gebruikt het geld voor de financiering van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het WIF, dat meer dan vierduizend woningen bezit, wordt eigenaar van 836 woningen in Rotterdam, 228 in Delft en 138 in Dordrecht.

Reageer op dit artikel