nieuws

Wegdek Moerdijk

bouwbreed

Op de Moerdijkbrug wordt door R. Van Galen Veegservice een dunne laag bitumen verwijderd. De werkzaamheden zijn nodig voor het aanbrengen van een nieuw wegdek. In totaal wordt er in verschillende fasen 44.000 vierkante meter verwijderd. Hierna volgt een röntgentechnisch onderzoek van het blootgelegde stalen dek, waarover de nieuwe laag hogesterktebeton wordt gestort.

Op de Moerdijkbrug wordt door R. Van Galen Veegservice een dunne laag bitumen verwijderd. De werkzaamheden zijn nodig voor het aanbrengen van een nieuw wegdek. In totaal wordt er in verschillende fasen 44.000 vierkante meter verwijderd. Hierna volgt een röntgentechnisch onderzoek van het blootgelegde stalen dek, waarover de nieuwe laag hogesterktebeton wordt gestort.

Reageer op dit artikel