nieuws

Vermogen pomp op afstand geregeld

bouwbreed

Op afstand zien of een pomp nog goed draait; Sixnet levert er met de SL-5MS-MDM een nieuwe combinatie voor van een ethernetschakelaar en een industriële telefoonmodem. De combinatie werkt als een afstandsbediening met een (draadloze) telefoonverbinding. Deze schakelaar uit de reeks Slim Line biedt vijf poorten die zichzelf regelmatig testen en bij een afwijking van de ingestelde waarden automatisch alarm slaan. Afhankelijk van de uitvoering raken commando’s nooit verloren; ook niet als de communicatie wordt onderbroken. Als extra beveiliging kan de schakelaar alleen na intoetsen van een beveiligingscode een al dan niet versleuteld commando uitvoeren. De schakelaar werkt in elk telefoonsysteem.

Op afstand zien of een pomp nog goed draait; Sixnet levert er met de SL-5MS-MDM een nieuwe combinatie voor van een ethernetschakelaar en een industriële telefoonmodem. De combinatie werkt als een afstandsbediening met een (draadloze) telefoonverbinding. Deze schakelaar uit de reeks Slim Line biedt vijf poorten die zichzelf regelmatig testen en bij een afwijking van de ingestelde waarden automatisch alarm slaan. Afhankelijk van de uitvoering raken commando’s nooit verloren; ook niet als de communicatie wordt onderbroken. Als extra beveiliging kan de schakelaar alleen na intoetsen van een beveiligingscode een al dan niet versleuteld commando uitvoeren. De schakelaar werkt in elk telefoonsysteem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels