nieuws

Verhuurders geven branchegenoten prijs

bouwbreed

De Europese verhuurindustrie reikt voor het eerst prijzen uit aan vakgenoten.

De Europese verhuurindustrie reikt voor het eerst prijzen uit aan vakgenoten.
Dat gebeurt op 4 juni tijdens de vakbeurs International Rental Exhibition die als IRE van 3 tot en met 5 juni plaats vindt in de Amsterdamse RAI. Gegadigden voor de prijzen kunnen zich tot 28 maart aanmelden.
De organisatie van de verhuurprijzen onderscheidt negen categorieën zoals ‘verhuurbedrijf van het jaar’ en ‘verhuurproduct van het jaar’.
Andere onderscheidingen zijn bedoeld voor de toeleverancier met de beste dienstverlening na het sluiten van de kassalade, voor de verhuurder die het meeste werk maakt van de veiligheid en voor de persoon die de belangen van de verhuurders het beste behartigt.

Reageer op dit artikel