nieuws

VERBETERDE D2 QUADRA DUBBEL KOEL

bouwbreed

VERBETERDE D2 QUADRA DUBBEL KOEL

VERBETERDE D2 QUADRA DUBBEL KOEL

De vooral in professionele kringen succesvol gebleken, stijlvolle harddiskserie d2 Quadra is door producent LaCie verder verbeterd. De Quadra is nu zowel cool van uitstraling als koel van binnen. Dat laatste vanwege de toevoeging van hetzelfde innovatieve aluminium koelsysteem als gebruikt op de LaCie 2big en de LaCie Little Big Disk. “Met 60 procent meer ventilatieoppervlakte dan een standaardontwerp heeft de d2 Quadra een doeltreffender luchtaanzuiging”, aldus de producent. Bovendien zorgt deze koeling voor betere prestaties en meer betrouwbaarheid op de lange termijn. De strakke vormgeving is bedacht door de in Parijs gevestigde Schotse productontwerper/stylist Neil Poulton, die naam heeft gemaakt met ontwerpen voor goed verkopende en prijswinnende producten voor bedrijven zoals LaCie. De d2 Quadra is verkrijgbaar in verschillende versies (ook als rack) en afmetingen en met een opslagcapaciteit die kan oplopen tot 1TB. Door zijn eSATA 3 Gbits of FireWire 800-connectiviteit is in nagenoeg elke werkomgeving inzetbaar. Via plug-and-play is hij eenvoudig aan te sluiten op Mac OS X 10.5 Leopard (met Time Machine) en Windows Vista.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels