nieuws

Tijdelijke keringen Groot-Brittannië

bouwbreed

Grote delen van Groot-Brittannië zijn ha hevige regenval opnieuw getroffen door overstromingen. Plaatsen als Worcester en omgeving, die afgelopen zomer dagenlang onder water stonden, zijn echter dit keer beter voorbereid. In Upton-upon-Severn bij Worcester deze week tijdelijke waterkeringen op tijd neergezet om het wassende water uit de Severn tegen te houden. Dit keer lopen de kades wel onder maar lijken de pub en woningen het vooralsnog droog te houden.

Grote delen van Groot-Brittannië zijn ha hevige regenval opnieuw getroffen door overstromingen. Plaatsen als Worcester en omgeving, die afgelopen zomer dagenlang onder water stonden, zijn echter dit keer beter voorbereid. In Upton-upon-Severn bij Worcester deze week tijdelijke waterkeringen op tijd neergezet om het wassende water uit de Severn tegen te houden. Dit keer lopen de kades wel onder maar lijken de pub en woningen het vooralsnog droog te houden.

Reageer op dit artikel