nieuws

Ter Aar heeft grootse nieuwbouwplannen

bouwbreed

Een groot deel van de Zuid-Hollandse gemeente Ter Aar wordt de komende jaren, als het aan onder meer Woondiensten Aarwoude ligt, onder handen genomen. Daarvoor biedt de corporatie binnenkort samen met zorginstelling Mediomare en verscheidene scholen een plan aan de gemeente aan. De organisaties denken onder meer aan een woonzorgcomplex, starterswoningen, seniorenappartementen en een brede school. Waar alle voorzieningen moeten komen is nog niet duidelijk. “We gaan nu eerst de plannen voorleggen aan de gemeente, daarna kunnen we wellicht een stedenbouwkundig ontwerp laten maken”, zegt een voorlichter van Woondiensten Aarwoude.

Een groot deel van de Zuid-Hollandse gemeente Ter Aar wordt de komende jaren, als het aan onder meer Woondiensten Aarwoude ligt, onder handen genomen. Daarvoor biedt de corporatie binnenkort samen met zorginstelling Mediomare en verscheidene scholen een plan aan de gemeente aan. De organisaties denken onder meer aan een woonzorgcomplex, starterswoningen, seniorenappartementen en een brede school. Waar alle voorzieningen moeten komen is nog niet duidelijk. “We gaan nu eerst de plannen voorleggen aan de gemeente, daarna kunnen we wellicht een stedenbouwkundig ontwerp laten maken”, zegt een voorlichter van Woondiensten Aarwoude.

Reageer op dit artikel