nieuws

Subsidie voor in dienst nemen leerling-schilder

bouwbreed Premium

Werkgevers die een leerling-schilder in dienst nemen, kunnen dit jaar een subsidie van tussen 1000 en 4000 euro krijgen. Het initiatief voor de financiële steun is genomen door Savantis en het Loopbaan 0x26 Opleidingsfonds (LOF). Ze willen zo de instroom van leerling-schilders bevorderen. Om voor de bijdrage in aanmerking te komen moet de leerling minimaal 19 jaar zijn. Daarnaast moet hij voor het eerste een praktijkopleiding schilderen volgen. Voor leerlingen van 19 jaar wordt maximaal een bijdrage gegeven van 1000 euro. Is de leerling 22 jaar of ouder dan is een subsidiebedrag van 4000 euro mogelijk.

Werkgevers die een leerling-schilder in dienst nemen, kunnen dit jaar een subsidie van tussen 1000 en 4000 euro krijgen. Het initiatief voor de financiële steun is genomen door Savantis en het Loopbaan 0x26 Opleidingsfonds (LOF). Ze willen zo de instroom van leerling-schilders bevorderen. Om voor de bijdrage in aanmerking te komen moet de leerling minimaal 19 jaar zijn. Daarnaast moet hij voor het eerste een praktijkopleiding schilderen volgen. Voor leerlingen van 19 jaar wordt maximaal een bijdrage gegeven van 1000 euro. Is de leerling 22 jaar of ouder dan is een subsidiebedrag van 4000 euro mogelijk.

Reageer op dit artikel