nieuws

Strukton Railinfra wint grote contracten inZweden en Denemarken

bouwbreed Premium

Strukton Railinfra heeft in Zweden en Denemarken opdrachten verworven met een totale aanneemsom van bijna 48 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

Strukton Railinfra heeft in Zweden en Denemarken opdrachten verworven met een totale aanneemsom van bijna 48 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.
In Zweden is de aannemer komende vijf jaar verantwoordelijk voor het onderhoud aan een 430 kilometer lange sectie van de railverbinding tussen Stockholm en Malmö. Met de opdracht is een bedrag van 35 miljoen euro gemoeid.
Strukton Railinfra kreeg het werk gegund op basis van prijs, kwaliteit en prestaties uit het verleden. In de tenderprocedure werden onder meer Balfour Beatty en Banverket Produktion geklopt. In Denemarken gaat Strukton een groot spoorvernieuwingsproject uitvoeren. De aanneemsom bedraagt 12,8 miljoen euro. Het werk bestaat onder meer uit de vernieuwing van 45 kilometer spoor, bovenleidingen, ballast en dertien wissels. Strukton haalde nog niet eerder een project binnen in Denemarken.

Reageer op dit artikel