nieuws

Stadhuis Hardenberg gebouwd in groen park

bouwbreed

De gemeente Hardenberg studeert op plannen voor een nieuw gemeentehuis in een stadspark met daaronder een parkeergarage. Twee gitaarvormige bouwvolumes worden dwars op elkaar gelegd, waardoor het nieuwe stadhuis met glazen gevelbekleding een opvallende, solitaire uitstraling krijgt. Projectarchitect Hans Hammink van de Architekten Cie. verwacht dat het definitieve ontwerp eind juni 2008 klaar is. Het landschapsontwerp is van Mien Ruys.

De gemeente Hardenberg studeert op plannen voor een nieuw gemeentehuis in een stadspark met daaronder een parkeergarage. Twee gitaarvormige bouwvolumes worden dwars op elkaar gelegd, waardoor het nieuwe stadhuis met glazen gevelbekleding een opvallende, solitaire uitstraling krijgt. Projectarchitect Hans Hammink van de Architekten Cie. verwacht dat het definitieve ontwerp eind juni 2008 klaar is. Het landschapsontwerp is van Mien Ruys.

Reageer op dit artikel