nieuws

Sloop boerderij

bouwbreed Premium

Grondverzetbedrijf Masselink uit Steenderen sloopt een oude boerderij in Zevenaar. Op deze plek zullen binnenkort woning en bedrijf van veehouder Koster verrijzen. De boer heeft het 52 hectare grote terrein in Zevenaar gekocht, omdat hij genoodzaakt is zijn oude bedrijf in Wehl op te doeken. Het industrieterrein dat naast zijn voormalige boerderij ligt, wordt uitgebreid.

Grondverzetbedrijf Masselink uit Steenderen sloopt een oude boerderij in Zevenaar. Op deze plek zullen binnenkort woning en bedrijf van veehouder Koster verrijzen. De boer heeft het 52 hectare grote terrein in Zevenaar gekocht, omdat hij genoodzaakt is zijn oude bedrijf in Wehl op te doeken. Het industrieterrein dat naast zijn voormalige boerderij ligt, wordt uitgebreid.

Reageer op dit artikel