nieuws

PPS Kromhout Kazerne in eindfase aanbesteding

bouwbreed

Drie consortia AMB-Kromhout, Integra Partners Kromhout en Komfort hebben vorige week hun definitieve inschrijvingen ingediend voor het project Publiek Private Samenwerking Kromhout Kazerne. Bij de beoordeling wordt bepaald welke partij de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Defensie verwacht begin april het gunningsvoorstel bekend te kunnen maken.

Drie consortia AMB-Kromhout, Integra Partners Kromhout en Komfort hebben vorige week hun definitieve inschrijvingen ingediend voor het project Publiek Private Samenwerking Kromhout Kazerne. Bij de beoordeling wordt bepaald welke partij de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Defensie verwacht begin april het gunningsvoorstel bekend te kunnen maken.
Op het complex wordt het operationele hoofdkwartier van het Commando Landstrijdkrachten gevestigd, maar ook delen van het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie.
Behalve kantoren komen er ook een gezondheidscentrum, sportfaciliteiten, legering voor circa 100 medewerkers en een vergadercentrum. De instandhouding van het vastgoed en de facilitaire diensten zullen voor een periode van 25 jaar worden uitbesteed. De nieuwe kazerne moet eind 2010 klaar zijn.

Reageer op dit artikel