nieuws

Paneeldeur

bouwbreed

Skantrae levert een boardpaneeldeur met een naadloze stijl/dorpelverbinding in de nieuwe hoogtemaat voor nieuwbouwwoningen: 231,5 centimeter. Het gaat om de tweepaneels gladde uitvoering, de SKB 277. De deur is te krijgen in de breedtematen 78, 83, 88 en 93 centimeter in zowel stompe als opdekuitvoering. De deur heeft een sterke constructie met honingraatvulling en verstevigde stijlen. Hij wordt geleverd met een glad oppervlak en is wit voorbehandeld.

Skantrae levert een boardpaneeldeur met een naadloze stijl/dorpelverbinding in de nieuwe hoogtemaat voor nieuwbouwwoningen: 231,5 centimeter. Het gaat om de tweepaneels gladde uitvoering, de SKB 277. De deur is te krijgen in de breedtematen 78, 83, 88 en 93 centimeter in zowel stompe als opdekuitvoering. De deur heeft een sterke constructie met honingraatvulling en verstevigde stijlen. Hij wordt geleverd met een glad oppervlak en is wit voorbehandeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels