nieuws

Omnisport

bouwbreed

Giesbers-Wijchen werkt in Apeldoorn aan het Omnisportcentrum. Naast dit centrum bevindt zich een sporthal voor volleybal en andere indoorsporten, die al is opgeleverd. Het Omnisportcentrum is vanaf 2008 de enige accommodatie in Nederland die voldoet aan de eisen voor internationale wedstrijden indooratletiek en baanwielrennen. Voor de Nederlandse indoorkampioenschappen hoeven de atleten in het vervolg niet meer uit te wijken naar het Belgische Gent. Foto Dijkstra

Giesbers-Wijchen werkt in Apeldoorn aan het Omnisportcentrum. Naast dit centrum bevindt zich een sporthal voor volleybal en andere indoorsporten, die al is opgeleverd. Het Omnisportcentrum is vanaf 2008 de enige accommodatie in Nederland die voldoet aan de eisen voor internationale wedstrijden indooratletiek en baanwielrennen. Voor de Nederlandse indoorkampioenschappen hoeven de atleten in het vervolg niet meer uit te wijken naar het Belgische Gent. Foto Dijkstra

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels