nieuws

Nieuw ziekenhuis voor Roermond

bouwbreed

Het Laurentiusziekenhuis in Roermond gaat in fases tegen de vlakte om ook in fases plaats te maken voor nieuwbouw. Het nieuwe ziekenhuis moet efficiënter en moderner worden. De kosten voor de totale transformatie zullen naar schatting 125 miljoen euro bedragen. De plannen zijn vorige week voorgelegd aan de Raad van Toezicht. De directie hoopt in 2010 met de acht jaar durende ombouw te kunnen beginnen. De bouwplannen roepen in Roermond de nodige bevreemding op. Nog geen maand geleden liet het ziekenhuis weten 150 banen te korten wegens geleden verliezen.

Het Laurentiusziekenhuis in Roermond gaat in fases tegen de vlakte om ook in fases plaats te maken voor nieuwbouw. Het nieuwe ziekenhuis moet efficiënter en moderner worden. De kosten voor de totale transformatie zullen naar schatting 125 miljoen euro bedragen. De plannen zijn vorige week voorgelegd aan de Raad van Toezicht. De directie hoopt in 2010 met de acht jaar durende ombouw te kunnen beginnen. De bouwplannen roepen in Roermond de nodige bevreemding op. Nog geen maand geleden liet het ziekenhuis weten 150 banen te korten wegens geleden verliezen.

Reageer op dit artikel