nieuws

MX-VieDome bewaakt oudere in eigen huis

bouwbreed

Comfortabel, veilig en verantwoordelijk thuis blijven wonen; MX-VieDome zegt het mogelijk te maken met zijn domoticasysteem. Het combineert zorgfuncties met breedbandtechnologie. Zo ontstaat een ‘virtuele zorginstelling’. Zorgdomotica van de tweede generatie omschrijft MX-VieDome zijn systeem. Multimediaal ook, want de gebruikers communiceren via beeld en geluid. De installatie bewaakt en slaat in noodgevallen alarm en doet bijvoorbeeld de voordeur open en het licht aan voor hulpdiensten.

Comfortabel, veilig en verantwoordelijk thuis blijven wonen; MX-VieDome zegt het mogelijk te maken met zijn domoticasysteem. Het combineert zorgfuncties met breedbandtechnologie. Zo ontstaat een ‘virtuele zorginstelling’. Zorgdomotica van de tweede generatie omschrijft MX-VieDome zijn systeem. Multimediaal ook, want de gebruikers communiceren via beeld en geluid. De installatie bewaakt en slaat in noodgevallen alarm en doet bijvoorbeeld de voordeur open en het licht aan voor hulpdiensten.

Reageer op dit artikel