nieuws

Met domotica dingen naar KNX Award 2008

bouwbreed

Tot 29 februari kunnen gegadigden zich inschrijven voor de internationale KNX Award 2008. De letters verwijzen naar de gelijknamige domotica-standaard. De onderscheiding moet KNX meer bekendheid geven. Installateurs en systeemverwerkers van over de hele wereld kunnen voor zes categorieën één of meer projecten indienen. De winnaars worden op 6 april bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Light 0x26 Building in Frankfurt/Main. De jury let op de verscheidenheid aan functies, de mate van aanpassing en uitbreiding, de mening van de gebruiker, de voorafgaande marketing en het gebruik van producten van verschillend fabrikaat.

Tot 29 februari kunnen gegadigden zich inschrijven voor de internationale KNX Award 2008. De letters verwijzen naar de gelijknamige domotica-standaard. De onderscheiding moet KNX meer bekendheid geven. Installateurs en systeemverwerkers van over de hele wereld kunnen voor zes categorieën één of meer projecten indienen. De winnaars worden op 6 april bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Light 0x26 Building in Frankfurt/Main. De jury let op de verscheidenheid aan functies, de mate van aanpassing en uitbreiding, de mening van de gebruiker, de voorafgaande marketing en het gebruik van producten van verschillend fabrikaat.

Reageer op dit artikel