nieuws

Mammoet lijft divisies Convoi in

bouwbreed

Hijs- en transportbedrijf Mammoet heeft de divisies hijswerken en maintenance support overgenomen van Convoi. De in de zuidelijke provincies gevestigde Convoi-onderdelen worden volledig geïntegreerd in de organisatie van Mammoet. Met de overname zijn 125 medewerkers en 75 kranen gemoeid.

Hijs- en transportbedrijf Mammoet heeft de divisies hijswerken en maintenance support overgenomen van Convoi. De in de zuidelijke provincies gevestigde Convoi-onderdelen worden volledig geïntegreerd in de organisatie van Mammoet. Met de overname zijn 125 medewerkers en 75 kranen gemoeid.
Volgens woordvoerder Johan Pastoor van Mammoet past de overname in de groeistrategie van het bedrijf. “Convoi is een sterke speler in het zuiden en dat geeft ons betere mogelijkheden om ook in België en Duitsland te gaan werken.”
De overgenomen onderdelen gaan verder onder de naam Mammoet Zuid en blijven in Stein en Venlo in de panden van Convoi gevestigd. Mammoet zelf had al een vestiging in Geleen en dit jaar wordt ook een nieuw pand in Etten-Leur geopend.
Convoi blijft bestaan maar concentreert zich vanaf nu op internationale industriële- en projectverhuizingen.

Reageer op dit artikel