nieuws

Licht versterkt gevelarchitectuur

bouwbreed

Deze door Thea van den Heuvel gemaakte foto van het Museum Frieder Burda in Baden-Baden (een ontwerp van architect Richard Meier) laat goed zien hoe licht en gevelarchitectuur elkaar kunnen versterken. In het juiste licht kan de beleving van gebouwen nog intenser worden. Onder het motto ‘licht is beleving, licht is emotie’ laten negen leden van de Dutch Architectural Photografhers (DAPh) daarvan, vanaf morgen drie dagen lang, enkele hoogtepunten zien in de verbindingshal tussen de vakbeurzen Licht0x26Architectuur en Geveltotaal. Alle foto’s zijn geïnspireerd door het speciaal voor deze expositie geschreven gedicht ‘Above the Shadow’.

Deze door Thea van den Heuvel gemaakte foto van het Museum Frieder Burda in Baden-Baden (een ontwerp van architect Richard Meier) laat goed zien hoe licht en gevelarchitectuur elkaar kunnen versterken. In het juiste licht kan de beleving van gebouwen nog intenser worden. Onder het motto ‘licht is beleving, licht is emotie’ laten negen leden van de Dutch Architectural Photografhers (DAPh) daarvan, vanaf morgen drie dagen lang, enkele hoogtepunten zien in de verbindingshal tussen de vakbeurzen Licht0x26Architectuur en Geveltotaal. Alle foto’s zijn geïnspireerd door het speciaal voor deze expositie geschreven gedicht ‘Above the Shadow’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels