nieuws

Kleurige units voor bedrijven

bouwbreed

In Alphen aan den Rijn zaagt een medewerker van bouwbedrijf Van Leeuwen ramen in de roodgekleurde gevels van een bedrijfspand. Het complex van R.A. van Leeuwen Projectontwikkeling is onderdeel van zes zogenaamde representatieve bedrijfsunits die zich kenmerken door opmerkelijke kleuren en vormkeuzes. Van de zes nieuwe panden op het bedrijventerrein Molenwetering is er momenteel nog één te koop. Foto: Ton Borsboom

In Alphen aan den Rijn zaagt een medewerker van bouwbedrijf Van Leeuwen ramen in de roodgekleurde gevels van een bedrijfspand. Het complex van R.A. van Leeuwen Projectontwikkeling is onderdeel van zes zogenaamde representatieve bedrijfsunits die zich kenmerken door opmerkelijke kleuren en vormkeuzes. Van de zes nieuwe panden op het bedrijventerrein Molenwetering is er momenteel nog één te koop. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel