nieuws

ING Vastgoed versterkt zich in Frankrijk

bouwbreed

Met de overname van de Franse projectontwikkelaar Geo-de heeft ING Vastgoed zich verder versterkt in de Franse markt waar het al een portefeuille van 2 miljard euro heeft. Geo-de is vooral actief in de regio Lyon en ontwikkelt woningen, commercieel vastgoed en winkels. De regio met 3 miljoen inwoners is een sleutelgebied voor verdere groei.

Met de overname van de Franse projectontwikkelaar Geo-de heeft ING Vastgoed zich verder versterkt in de Franse markt waar het al een portefeuille van 2 miljard euro heeft. Geo-de is vooral actief in de regio Lyon en ontwikkelt woningen, commercieel vastgoed en winkels. De regio met 3 miljoen inwoners is een sleutelgebied voor verdere groei.
De Franse ontwikkelaar heeft zo’n 100.000 vierkante meteraan projecten in de pijplijn. Het bedrijf is van plan zich vooral te richten op gemengde binnenstedelijke projecten.

Reageer op dit artikel