nieuws

Industrieterrein ’t Saswordt woonwijk

bouwbreed Premium

Projectontwikkelaars DPP en Aan de Stegge gaan samen met de gemeente Schouwen-Duiveland een onderzoek doen naar de herontwikkeling van het gebied ’t Sas in Zierikzee. Ze hebben hierover afspraken gemaakt in een intentie-overeenkomst.

Projectontwikkelaars DPP en Aan de Stegge gaan samen met de gemeente Schouwen-Duiveland een onderzoek doen naar de herontwikkeling van het gebied ’t Sas in Zierikzee. Ze hebben hierover afspraken gemaakt in een intentie-overeenkomst.
’t Sas is nu nog een verouderd industrieterrein aan de zuid-oost kant van het centrum van Zierikzee. De bedoeling is dat daar over enkele jaren zo’n tweehonderd woningen worden gebouwd, mogelijk in combinatie met winkels en horeca. Aan het einde van dit jaar moet het stedenbouwkundig plan klaar zijn. Begin 2009 moet duidelijk zijn wat er precies gebouwd wordt.

Reageer op dit artikel